SELECT LANGUAGE

OYAK RENAULT İŞ BAŞVURUSU



 Otomotiv sektörünün önder firması Oyak Renault'ta çalışarak yeni bir hayata başlayabilirsiniz. İşe alım süreci aşağıda açıklanmıştır;

İş Başvuruları

  Oyak - Renault, işe alımlarda internet kanalıyla yapılan başvuruları dikkate almaktadır. Başvuruların İnsan Kaynakları‘na ulaşması ile birlikte işe alım süreci başlar.

Beyaz Yaka İşe Alım Süreci

  Özgeçmişleri, görev için aranan özelliklerle örtüşen adaylar görüşmeye davet edilir. İş başvurusu görüşmeleri, insan kaynakları ve ilgili bölüm yöneticileri ile olmak üzere 2 aşamalı mülakat yöntemi şeklinde gerçekleştirilir. Teknik bilgi, birikim, kişisel özellikler ve şirket kültürüne uyum gibi konularda değerlendirilen adaylar, bazı görevler için Fransızca ve/veya İngilizce seviye tespit sınavlarına yönlendirilir.

  Her beyaz yakalı çalışan yeni görevine başlamadan önce oryantasyon programına katılır. Bu programın amacı, işçilik stajı ve zorunlu eğitimlerle şirkete uyumu hızlandırmaktır.

Mavi Yaka İşe Alım Süreci

  Özgeçmişleri, görev için aranan özelliklerle örtüşen adaylar, önce yetenek testi sınavına alınırlar. Sınavı geçen adaylar iş görüşmesine davet edilir.

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.